Ontdek wat een likje verf voor uw interieur kan doen...

Schilderwerken binnen en buiten

Verfwerken, daar begint u niet zomaar aan. Maex Paintings, vaste partner in schilderwerk van Kris Costermans uit regio Tienen, start alvast met een goede voorbereiding. Dit houdt in: schuren, afplakken, afdekken... Alles wat nodig is om goed te kunnen starten. De schilderwerken op zich voeren wij uiterst precies uit. Tevens maken wij gebruik van kwaliteitsvolle materialen en verven.

Zowel binnen- als buitenschilderwerken behoren tot de mogelijkheden.

Raamdecoratie en muurschilderingen

Een extra troef wanneer u ons inschakelt als schilder: wij kunnen u helpen met geschilderde raamdecoratie, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen en met sierlijke boodschappen geschilderd op uw muren. Uw slogan of menukaart in sierschrift tegen de muur? Alles is mogeliijk!

Reclameborden en geboorteborden

Ook een reclamepaneel creëren is een koud kunstje voor Maex Paintings. Origineel, creatief en helemaal zoals u het voor ogen had. Is er een nieuwe spruit geboren in de familie of bij vrienden? Wij zorgen voor een origineel geboortebord. Om te koesteren!

Zoekt u nog een partner in schilderwerken in Tienen of de wijde omtrek? Bel ons gerust op voor een vrijblijvende offerte.