Een plafond verlagen of een zolder afwerken?

Dankzij onze Gyprocwerken is de klus meteen geklaard

Gyproc gipsplaten? Een eenvoudige en snelle manier om een ruimte af te werken. Wanneer u er aan denkt om van die kille zolder een gezellige ruimte te maken, een kamer in twee op te delen of een plafond te verlagen is Gyproc uw beste vriend.

Gyprocwerken uitvoeren een moeilijke klus? Schakel een vakman in zoals Kris Costermans uit Linter bij Tienen en u kan weer op beide oren slapen.

Piekfijn uitgevoerd werk zodat u zeker tevreden bent

Gyproc plaatser Kris Costermans staat bekend om zijn secuur uitgevoerd werk. Als echt Pietje Precies streeft hij naar niets minder dan perfectie, met enkel tevreden klanten tot gevolg.

Ook wanneer een klant bijzondere verzoeken heeft, zoals het steken van isolatie wanneer we de zolder afwerken met gipsplaten, is dit voor ons geen enkel probleem. Wij staan open voor al uw suggesties en wensen!

Renovatiewerk is ons vak

U kan ons echter voor nog meer inschakelen dan enkel voor het plaatsen van Gyproc. Wij zijn ervaren in allerhande kleine renovatiewerken zoals badkamerrenovaties en het plaatsen van ramen en deuren. Alles voor een knap gerenoveerd huis dus.

Zoekt u nog een specialist in Gyprocwerken in Tienen of de wijde regio? Dan bent u bij ons aan het goede adres.